14.8 C
София
вторник, април 30, 2024
НачалоБългарияБойко Миленков: Убиха ни от бой, но не смятам, че това е...

Бойко Миленков: Убиха ни от бой, но не смятам, че това е реалистично

И предишни години сме били в подобни ситуации, тази година нещата изглеждат доста по-сериозни, коментира треньорът на Берое

Проблемите си ги имаме, реално от Купата ние сме на три тренировки, като някои играчи за пръв път влизат в зала от пет дни. За мача не искам да говоря, убиха ни от бой, но не смятам, че това е реалистично. Първо искам да благодаря, че ние сме тук, понеже още преди няколко дни можеше да приключи нашата история. И предишни години сме били в подобни ситуации и винаги сме се измъквали по някакъв начин. Тази година нещата изглеждат доста по-сериозни„, коментира ситуацията около Берое треньорът Бойко Миленков след загубата от Черноморец със 78:89.

Искам да благодаря на един човек, който винаги ни е помагал и този път отново ни подаде ръка да продължим да съществуваме, до кога ще е това, не мога да кажа. В Стара Загора от декември месец футболният отбор има сериозни проблеми и цялото внимание на Общината е насочено натам, но аз смятам, че Живко Тодоров винаги е бил лоялен към нас и ще балансира нещата, ще ни помогне да се справим“, каза още наставникът на старозагорци, които изиграха трети двубой в рамките на четири дни.

17 тройки стигнаха на Черноморец срещу Берое (видео)

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани